Învinge iarna! TrackNGo - șenile la purtător

25 Ian 2014 Dan Mihu

Iată şi cât de simplu se instalează:
Iarna a întârziat anul acesta, dar meteorologii ne avertizează că partea cu zăpadă, drumuri blocate, frig şi zloată abia acum urmează. Aceste şenile montate direct pe roţi te vor scăpa însă de o bună parte din stres.

TrackNGo este un sistem infinit mai practic decât soluţia tradiţională a lanţurilor de iarnă. Aceste şenile se instalează în 15 minute pe toate cele patru roţi ale maşinii, fără a fi nevoie ca roţile să fie demontate. De fapt, roţile motoare îşi păstrează rolul şi transmit mişcarea direct la şenile, propulsând maşina, acum transformată în moto-sanie, oriunde este nevoie.

Un kit complet costă 25.000 de dolari, fără TVA şi taxe vamale şi asta nu e singura veste proastă. Conform recomandărilor producătorului, sistemul poate fi instalat doar pe vehicule 4x4, cu transmisie automată şi diferenţial blocabil automat cel puţin pe puntea spate. Roţile trebuie dotate cu pneuri de iarnă (în cel mai rău caz all seasons), cu un diametru exterior de 31" - 35" şi o lăţime maximă de 13".

Pe de altă parte, efectul e spectaculos. Dacă ai o maşină pe măsură, investiţia merită toţi banii:
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...