REVOLTĂTOR: O tânără din india a fost violată de 12 bărbaţi la ordinul sfatului bătrânilor unui trib

24 Ian 2014
Valul de agresiuni sexuale pare de nestăpânit în India. Agențiile de știri de pretutindeni prezintă povestea unei femei de 20 de ani, din regiunea Birbhum, în apropiere de Calcutta, care a fost supusă la un viol în grup în piața publică, în urma unei sentințe dată de „sfatul bătrânilor".

Incredibila barbarie - „sentința" a fost executată de 12 bărbați - s-a petrecut în urma faptului că femeia avea o relație nepotrivită, respectiv clandestină și neautorizată de clan, cu un bărbat dintr-un sat învecinat. Mai întâi tânăra și cu iubitul acesteia au fost sechestrați pentru o zi și o noapte, răstimp în care familia victimei ar fi avut posibilitatea să-i răscumpere greșeala, plătind o amendă de 50.000 de rupii (cca 800 de dolari).

"Potrivit spuselor femeii, conducătorul satului i-a chemat pe cei doi în cursul zilei de luni şi i-a sechestrat timp de o zi şi o noapte. După ce familia fetei a spus că nu poate plăti amenda, conducătorul a ordonat violul în grup, care s-a întâmplat marţi", a declarat un reprezentant al poliţiei.

Unsprezece bărbaţi au fost arestaţi până acum, inclusiv conducătorul satului.

Tribunalele populare, conduse adesea de reprezentanţi ai comunităţilor locale, cum este cel care a ordonat ultimul viol, sunt un fenomen frecvent în India rurală şi sunt responsabile pentru astfel de pedepse crude şi uneori mortale motivate de vinovăţii ce ţin de un trecut primitiv, cum ar fi aceea de a te căsători fără ca grupul din care faci parte să-şi dea acceptul.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...