Protest al salariaţilor disponibilizaţi de la Oltchim. Peste 70 de persoane, care nu şi-au recuperat încă salariile restante şi cele compensatorii, s-au adunat în faţa pavilionului central al combinatului chimic pentru a pune presiune pe actuala conducere ca să-şi recupereze salariile. Majoritatea salariaţilor au acţionat combinatul în judecată pentru recuperarea drepturilor salariale. Au pierdut procesele, însă nu renunţă, fiind hotărâţi să meargă şi la alte instanţe superioare.

Foştii salariaţi au forţat intrarea în combinat pentru a avea o discuţie lămuritoare cu directorul societăţii. Discuţiile au durat mai bine de două ore, însă oamenii au plecat acasă fără vreo promisiune fermă.

„ Nu s-a stabilit nimic. Conducerea societăţii va transmite administratorului judiciar solicitările foştilor angajaţi, domnul director Pârvu a spus că nu poate face promisiuni. Oamenii au anunţat că vor protesta în fiecare zi în faţa combinatului, până când îşi vor primi banii", a precizat Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim.

Disponibilizaţii vor protesta şi joi, 23 ianuarie a.c., de la orele 10.00, aşteptând un răspuns de la conducerea societăţii.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...