Aur pentru echipa feminină de spadă a României

Echipa feminină de spadă a început anul cum nu se putea mai bine, cu o clasare pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Echipa formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea şi Raluca Sbârcia, a câştigat, duminică, concursul de la Doha (Qatar), prima etapă a Cupei Mondiale din 2014.
După un prim tur liber, România a trecut în "optimi" de Polonia, în sferturi a învins Estonia (scor 45-44), iar în semifinale a trecut de Statele Unite ale Americii cu scorul de 26-25. În finala competiţiei, România a învins, cu scorul de 19-18, reprezentativa Chinei.
Următoarele etape de Cupă Mondială vor avea loc pe 9 februarie, la Leipzig, 2 martie, la St. Maur şi 9 martie, la Barcelona, conform site-ului oficial al Federaţiei Internaţionale de Scrimă.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...