Vâlcenii circulă nestingheriţi cu numere de înmatriculare expirate

• Doi vâlceni au fost prinşi la sfârşitul săptămânii circulând pe drumurile publice cu plăcuţele de înmatriculare expirate. Ei s-au ales cu dosare penale.

Pentru că taxa de primă înmatriculare este extrem de mare, mulţi vâlceni ce-şi cumpără maşini la mâna a doua din străinătate merg cu numere de înmatriculare false sau cu plăcute expirate. Sigur, ei nu pot circula mult timp în aceste condiţii pe drumurile publice, pentru că agenţii Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea sunt cu ochii pe ei şi acţionează în consecinţă.

Numărul vâlcenilor prinşi cu numere de circulaţie false sau expirate a crescut simţitor, două cazuri fiind înregistrate chiar la sfârşitul săptămânii trecute. În data de 17 ianuarie, în jurul orei 13.30, poliţiştii rutieri din Drăgăşani au depistat o tânără în trafic ce avea numere de înmatriculare expirate. Adriana P. – 19 ani, conducea un Opel şi a fost oprită în trafic pe strada Tudor Vladimirescu din Drăgăşani. „Din verificări, s-a stabilit că numerele de circulaţie erau expirate, neavând autorizaţia de circulaţie provizorie valabilă, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal" – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Un alt caz de acest gen a fost înregistrat sâmbătă, 18 ianuarie, în localitatea Suteşti. Marin D. - 41 de ani, a fost depistat în trafic având numere de înmatriculare a maşinii expirate în jurul orei 23.55, el având ghinionul ca, în acea seară şi la acea oră, poliţiştii din Suteşti şi Mitrofani să se afle într-o acţiune de patrulare pe DC 98. „Din verificările efectuate în bazele de date, s-a stabilit că numerele de circulaţie erau expirate, motiv pentru care ui s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat" – ne-a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...