Mihaela Radulescu, probleme de sanatate

16 Ian 2014
Mihaela Radulescu in varsta de 44 de ani are o relatie cu prezentatorul tv Dani Otil (33 ani) care dureaza de aproape 6 ani.

Vedeta a marturisit pentru Click ca nu isi doreste sa oficializeze relatia pe care o are cu Dani iar despre o noua sarcina nu poate fi vorba.

Cu referire la acest subiect, Mihaela Radulescu a facut o dezvaluire soc: din cauza unor probleme de sanatate grave nu mai poate face copii.

Problemele din plan personal sunt compensate insa de succesele din sfera profesionala. Mihaela se considera totusi o femeie implinita pe toate planurile, in special pentru ca are un fiu de care este foarte mandra.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...