Daune de 100 milioane de dolari de la Nike

Un barbat cere daune de 100 milioane de dolari de la Nike. Barbatul este proxenet si a fost condamnat pentru tentativa de omor. Surprinzator, acesta a dat in judecata compania Nike sustinand ca pantofii sport cu care era incaltat cand a comis agresiunea nu contineau avertismente ca puteau fi folositi ca arma letala.

Barbatul purta o pereche de pantofi Jordan Nike cand l-a atacat cu picioarele pe un barbat si l-a lovit in zona fetei. Victima a avut nevoie de copci si operatie estetica.

Proxenetul pe numele sau Sirgiorgio Clardy, în vârsta de 26 de ani, a fost gasit vinovat de tentativa de omor si condamnat la 100 de ani închisoare cu posibilitate de eliberare conditionata dupa 36 de ani.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...