„REVOLUŢIA ZĂPEZII – Big-Extreme Party" la Transalpina Schi Resort

În data de 18 – 19 ianuarie 2014, la Domeniul Schiabil TRANSALPINA SKI RESORT – Vidra Voineasa va avea loc evenimentul „REVOLUŢIA ZĂPEZII – Big-Extreme Party" eveniment desfăşurat în colaborare cu Discovering Transylvania prin proiectul intitulat – România, drumuri cu poveste".

Proiectul Discovering Transylvania îşi propune promovarea frumuseţilor României, a tradiţiilor şi a legendelor. Echipa Discovering Transylvania şi invitaţii săi vor parcurge un traseu bine definit şi documentat, în fiecare zi de traseu este însoţită de o poveste şi personaje din zonele prin care vor trece. Modul de deplasare este cu maşini 4x4 şi motociclete enduro. Cea mai mare parte din trasee este non asfalt, prin păduri, drumuri forestiere, dealuri şi poteci de munte. Vor fi promovate sporturile extreme (snowboard, ski, offroad, enduro, parapantă, etc.).

Fiecare loc vizitat va fi prezentat cu legenda lui, cu prezentul pe care îl trăieşte personajul locului, cu sălbăticia stăpână pe tehnologie, cu potenţialul turistic, etc.

Pentru că Ski Resort Transalpina reprezintă un etalon pentru România, în ceea ce priveşte practicarea sporturilor de iarnă, atât prin calitatea pârtiilor, a zăpezii, a instalaţiilor moderne, cât mai ales prin frumuseţea naturală a peisajului, acest loc a fost ales special pentru finalul expediţiei. Turiştii care vor alege să petreacă acest weekend la Ski Resort Transalpina vor beneficia de preţuri promoţionale la achiziţia Ski-Pass-ului: 60 le/zi pentru adulţi, respectiv 30 lei/zi – pentru copii. Atmosfera va fi întreţinută cu sprijinul Big FM şi Astronaut Kru, cei care pregătesc un Extreme Party, condimentat cu diverse concursuri distractive şi premii surpriză la Apres Ski-ul situat la baza intermediară a pârtiei. De asemenea, este bine de ştiut că pârtia de sub telegondolă este în perfectă stare de funcţionare, acoperită de un strat consistent de zăpadă artificială.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...