Bază extraterestră sub gheața groasă din Antarctica

O teorie uluitoare a fost făcută publică recent, iar o hartă misterioasă stă la baza ei şi o susţine cu argumente. Conform acestei teorii, sub gheaţa groasă din Antarctica ar exista o bază extraterestră extrem de mare. Conform cercetătorilor, harta misterioasă ce arată locul unde e îngropată nava extraterestră a fost făcută în anul 1513 de Piris Reis, un cunoscut pirat de origine arabă ce a navigat toată viaţa lui în apele îngheţate ale Antarcticii.

Sigur, există şi controverse în privinţa acestei hărţi, pentru că nici în ziua de azi, cu o tehnologie avansată, nu s-a reuşit să se facă p cartografiere exactă a Antarcticii, cu atât mai puţin să se arate cu exactitate cum arată Antarctica, gheaţa fiind principala piedică. Aşadar, mulţi se întreabă cum a reuşit piratul Piris Reis să facă această cartografiere. Există păreri împărţite, iar mulţi cercetători afirmă că, de fapt, harta aparţine altcuiva, mai ales că Antarctica a fost descoperită oficial abia în anii 1800, fapt pentru care nu putea să existe o asemenea hartă cu 300 de ani mai devreme.

Dar, acum cu ajutorul tehnologiei moderne, au fost captate diverse imagini prin intermediul Google Earth, iar asta demonstrează că există cel puțin două posibile intrări într-o structură subterană sau o singură intrare și o navă extraterestră prăbușită în gheață.

Iar, ca tabloul întregii poveşti să fie terifiant şi interesant, oamenii de ştiinţă au declarat recent că în gheaţa din Antarctica au fost descoperite particule de provenienţă extraterestră.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...