Ciudăţenii în pat pe zodii

13 Ian 2014
Îi place amorul anal sau o să-ţi facă cadou o pereche de cătuşe? La ce să te aştepţi, în funcţie de zodia lui...

Capricorn: Este expert în arta de a te urca în al nouălea cer, dar mai mult teoretic. Practica necesită timp, ceea ce el nu prea are. Persoana cu care are fatasme este propria lui şefă sau... Elena Udrea.

Vărsător: Asigură-te că nu a ascuns vreo cameră video pe undeva, ca să nu te trezeşti vedetă porno pe internet. O face în toate felurile ciudate posibil. Inofensiv, dar inovator!

Peşti: Amantul Peşti este gata să-ţi satisfacă orice fantezie. Cât despre el... vei avea ocazia să-i spui chestii gen "De ce trebuie să-l implicăm şi pe Buddha în treaba asta?!"

Berbecul: Practică sexul "spontan", indiferent unde. E atât de "inflamabil" încât poate să sară peste preludiu. Ţine-ţi lubrefiantul în poşetă.

Taur: Îi place asocierea dintre hrană şi sex. N-ar fi rău să ţii lângă pat ceva bun de mâncare. S-ar putea să repete cu tine scena cu frigiderul din "Nouă săptămâni şi jumătate".

Gemeni: Poate că e greu să accepţi, dar el e... mai mulţi. Aşa că şi în pat s-ar putea să dorească să fie cu mai multe persoane simultan. Sau măcar şi-o imaginează.

Rac: E un tip care preferă sânii maaaari şi poziţia misionarului. Ciudăţeniile lui sexuale sunt legate, de obicei, de complexul oedipian.

Leu: Fără îndoială, exchibiţionismul. E atât de încântat de propria persoană şi de performanţele lui sexuale încât ar face-o şi în piaţa publică la oră de vârf. Sau măcar să te scoată pe balcon...

Fecioară: E foarte frecvent la Fecioare complexul anal. Aşa că te poţi aştepta din partea lui să fie mai încântat de aceasta decât de amorul obişnuit. Sau să-ţi ceară să-i stimulezi prostata, punctul G al bărbaţilor.

Balanţă: Foarte romantic, ar presăra pe pat petale de trandafir numai ca să se asigure că ai orgasm încă de la preludiu. Singura lui problemă e că vrea să ofere asta la cât mai multe femei...

Scorpion: Ciudăţenii sexuale? El le-a încercat deja pe toate. Cel mai mult s-ar putea să-i placă bondingul, ca să îşi asigure astfel controlul perfect asupra ta... şi mişcărilor pe care mai poţi să le faci.

Săgetător: Sex interrasial. Îl excită persoanele de alte naţionalităţi care gem în limbi pe care nu le cunoaşte. Îi plac de asemenea partidele de sex dinaintea, din timpul sau de după perioada în care faceţi sport împreună.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...