Mein Kampf, bestseller în varianta digitală

10 Ian 2014
Varianta digitală al faimosului manifest semnat de Adolf Hitler, Mein Kempf, se vinde foarte bine în mediul online, ajungându-se la sute de mii de descărcări, scrie The Guardian. Numărul mare de exemplare vândute se datorează faptului că mulți oameni preferă să citească această carte fără să fie văzuți, iar un ebook readar sau o tabletă le oferă posibilitatea de a face acest lucru.

Potrivit autorului și jurnalistului Chris Faraone, diverse variante ale cărții Mein Kampf au fost descărcate de pe site-ul Internet Archive de peste 100.000 de ori până în prezent, în timp ce pe Amazon, varianta de 0.99 cenți a ajuns în topul vânzărilor la categoria de cărți de propagandă și psihologie politică.

Pe de altă parte, vânzările ediției tipărite rămân foarte scăzute. Interesul publicului pentru această carte este foarte mare, dar multe persoane s-ar simți incomod să citească această carte în public. Astfel, pentru a evita privirile curioase ale necunoscuților, mulți preferă să achiziționeze varianta digitală.

Sursa: www.historia.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...