VIDEO ŞOCANT! O traseistă, la produs cu băieţelul de 4 ani după ea

Înregistrare absolut şocantă a unui fapt petrecut în România, mai exact în apropierea localităţii Poşta Câlnău din Buzău. Un şofer a vrut să facă un bine, dar a avut parte de şocul vieţii lui. Femeia de care i s-a făcut milă şi a luat-o cu copilul în maşină, s-a dovedit a fi doar o centuristă fără pic de scrupule.

Un şofer a văzut o femeie cu un copil pe marginea drumului şi a oprit, dispus să o ducă pe aceasta unde avea nevoie. Odată urcată femeie şi copilul în maşină, şoferul a avut parte de una dintre cele mai urâte experienţe din viaţa lui.

Femeia s-a dovedit a fi doar o vânzătoare de plăceri carnale, fără niciun fel de scrupule. În înregistrarea făcută de şoferul respectiv, se aude cum femeia discută despre sex şi îşi oferă serviciile fără nonşalanţă, de faţă cu copilul ei, în vârstă de patru ani.

Întrebată de şofer ce face cu băieţelul în timpul partidei sexuale, ea dă un răspuns năucitor: "Îl ţin cu mine, stă cu mine".

"Şi vede ce se întâmplă?", o întreabă interlocutorul.

"Da, stă cu mine", confirmă ea.

În momentul în care i se solicită un tarif, prostituata nu întârzie cu răspunsul: "Preţurile sunt ca astă-vară. 50 de lei pentru (sex) normal".
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...