Sucursala RAPPS Olăneşti se desfiinţează

• După ce vila specială de la Olăneşti a trecut în administrarea SRI, urmează ca şi sucursala RAPPS să fie reorganizată

Mutare surpriză din partea guvernanţilor cu doar o zi înainte de Crăciun. În Monitorul Oficial publicat pe 24 decembrie apare textul unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului, ţinută la secret până în acel moment, prin care hotelul de protocol de la Olăneşti trece în patrimoniul SRI, alături de alte imobile din fondul locativ al RAAPPS care au fost cedate BOR sau MApN. Transferurile vor deveni oficiale în 30 de zile de a data apariţiei actului normativ. SRI mai deţine în Vâlcea un hotel cu circuit închis în staţiunea Călimăneşti-Căciulata, hotel Vâlcea fiind folosit exclusiv de către rudele şi angajaţii SRI sau ai serviciilor de informaţii din cadrul MAI.

Deja, la Olăneşti a început operaţiunea de predare-primire a bunurilor dintre RAPPS şi SRI, urmând ca în cel mai scurt timp, atât palatul de la Olăneşti, vila în care dictatorul Ceauşescu nu a dormit nicio noapte, dar şi hotelul Maria, construit recent, să intre la... „secret". Astfel, cele două locaţii nu vor mai putea fi vizitate sau locuite de turişti, ci doar de oamenii apropiaţi serviciilor secrete.

Destul de incertă este soarta angajaţilor de la Olăneşti. Din ceea ce am aflat, o parte dintre ei vor fi preluaţi de SRI, unii dintre ei vor lucra la alte sucursale din ţară ale RAPPS, iar alţii se vor pensiona sau vor pleca. Cert este faptul că sucursala de la Vâlcea se va desfiinţa şi odată cu ea vor dispărea şi posturile de conducere.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...