Becali va munci la Academia Gheorghe Hagi

08 Ian 2014
În luna decembrie, Academia Gheorghe Hagi a făcut cerere către Penitenciarul Poarta Albă, solicitându-i serviciile deținutului Gigi Becali, după ce patronul Stelei a câștigat în instanță dreptul de a avea un regim deschis, care prevede și dreptul la muncă în afara închisorii.

Solicitarea Academiei a avut succes, fiind aprobată de conducerea închisorii. „Răspunsul a fost unul pozitiv. Mi-am întrerupt concediul ca să rezolvăm această situație cât mai repede. Sunt încrezător că, începând de săptămâna viitoare, domnul Becali va lucra la noi", a spus Paul Peniu.

Finanțatorul Stelei va fi adus în fiecare dimineață și va fi preluat la finalul programului de muncă de angajații Penitenciarului. Patronul Stelei va ocupa funcția de consilier pe teme de fotbal și va avea un birou propriu la baza de pregătire a Academiei Gheorghe Hagi.

„Pe timp de iarnă, programul va fi de opt ore, însă din primăvară putem solicita o mărire chiar până la 10 ore", a mai spus Peniu.

Odată cu Becali, alți cinci deținuți vor profita de relațiile dintre Gheorghe Hagi și finanțatorul roș-albaștrilor. Aceștia vor fi și ei angajați la Academia Hagi, pentru a justifica cererea care specifica „nevoia de deținuți cu cunoștințe fotbalistice" la școala de fotbal.

Artificiul legal prin care Gigi Becali poate părăsi închisoarea și, astfel, se poate întâlni cu colaboratorii săi și cu familia a fost pus la cale de câteva luni de avocații patronului Stelei și de nașul său Gheorghe Hagi. Pentru asta, Academia de fotbal a „Regelui" a încheiat un contract de colaborare cu Penitenciarul Poarta Albă, prin care poate beneficia de serviciile mai multor deținuți.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...