Dosarul „Aparatură medicală pentru penitenciare”. DNA cere 10 ani de închisoare pentru Şerban Brădişteanu

30 Dec 2013
Fostul senator vâlcean, medicul Şerban Brădişteanu află, în cursul zilei de luni, 30 decembrie a.c., sentinţa în dosarul în care a fost judecat pentru abuz în serviciu şi luare de mită, în legătură cu achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare.

Decizia va fi dată de magistraţii Tribunalul București. La ultimul termen al procesului, procurorul DNA a cerut condamnarea medicului la 10 ani de închisoare, dar și menținerea sechestrului pe bunurile deținute de acesta.

Şerban Brădișteanu, șef de secție la Spitalul de Urgență Floreasca, a fost trimis în judecată în 2007. În perioada 2000 – 2004, el a fost ales senator de Vâlcea, pe listele PDSR. Fostul parlamentar vâlcean a fost acuzat că ar fi primit mită aproape patru milioane de euro de la o firmă ce distribuia produse medicale, în schimbul trucării unor licitații.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...