Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Accident grav în Ajunul Crăciunului

O femeie a murit, iar două adolescente plecat la colindat au fost grav rănite

Accidentul s-a produs marţi noaptea (24 decembrie a.c.), pe drumul naţional 67, Rm. Vâlcea – Tg. Jiu. Şoferul unui autoturism Ford, un bărbat de 22 de ani din Bucureşti, în timp ce circula pe un tronson de drum unde este o succesiune de curbe la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a lovit două fete de 13 ani care circulau regulamentar pe trotuar. Fordul s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, pasagera din partea dreapta faţă, o femeie de 45 de ani, care era mama şoferului, a decedat pe loc. Cealaltă pasageră, aflată pe bancheta din spate, a supravieţuit, fiind rănită uşor.

Cele două adolescente de 13 ani, care au fost lovite plecaseră la colindat, amândouă fiind grav rănite. Una dintre cele două fete a fost transportată la un spital din Sibiu, având leziuni la unul din timpane, iar cealaltă, rănită, mai grav, a fost dusă la un spital din Bucureşti, având TCC acut mediu, precum şi fractură C6. Primele concluzii ale poliţiştilor arată că bărbatul aflat la volanul maşinii nu consumase alcool, iar cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella