Autoutilitara de ridicări auto a ajuns la ETA

Autotutilitara este un utilaj de ultima generatie, Euro 5, cu o sarcina utila de 4.000 de kilograme , care poate ridica orice tip de autovehicul, in maximum 3 minute, fără a-l deteriora, fiind echipata cu o macara şi chingi speciale.

Maşina de ridicări a fost recepţionată zilele trecute, în prezenta primarului Ramnicului, Emilian Francu. "Acest utilaj modern va facilita munca Departamentului Blocari Ridicari Auto. Cu aceasta ocazie, ii felicit pe cei de la ETA ca incearca sa faca lucruri bune si, in mare masura, au reusit. Asteptau acest utilaj de aproape un an" – susţine Emilian Frâncu.

Autoutilitara va interveni in primul rand pentru ridicarea masinilor declarate abandonate pe domeniul public dar si pentru ridicarea autovehiculelor stationate ori oprite neregulamentar si care au fost blocate, in cazul in care proprietarii nu se prezinta pentru deblocare intr-un interval de doua ore.

"Multumim Primariei Ramnicului pentru aceasta achizitie, care ne va permite, incepand cu 2014, sa desfasuram activitatea de ridicari auto mult mai eficient" – susţine directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...