Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Cadouri de Crăciun: canabis în cutii de cacao

Contrabandist arestat pentru trafic internaţional de droguri

Unii obişnuiesc să primească de Crăciun dulciuri, jucării, poate chiar o pijama frumos împachetată, însă alţii preferă senzaţiile tari. O astfel de preferinţă a avut şi un tânăr de 23 ani din Rm. Vâlcea, care a primit un colet din străinătate în care se aflau mai multe produse alimentare, dar şi câteva cutii de cacao în care erau ascunse pliculeţe cu canabis.

Vâlceanul a fost reţinut chiar în ziua de Crăciun, în uma unui flagrat organizat de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea. Dumitru Valentin Călugăru era în vizorul oamenilor legii de mai mult timp, fiind suspectat că era dealer de droguri pentru mai mulţi consumatori râmniceni.

„După ridicarea coletului, poliţiştii au realizat prinderea în flagrant a tânărului şi a altor două persoane. În urma controlului efectuat, în colet au fost identificate mai multe bunuri alimentare, printre care şi nouă pachete cu resturi vegetale de culoare verde-oliv în greutate totală de aproximativ 225 de grame. Resturile vegetale erau ambalate în staniol şi disimulate în două cutii de cacao instant. Întreaga cantitate a fost înaintată spre expertizare Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor Bucureşti", susţine Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea. Prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Vâlcea, Călugăru a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic intern şi internaţional de droguri de risc.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella