Cea mai frumoasă poveste de Crăciun – concursul Râureni pentru tine

12 Dec 2013
O nuia subțirică sau un braț de dulciuri? Știm că aceasta a fost primul lucru la care te-ai gândit în această dimineață, în timp ce te grăbeai spre ghete să vezi cât de darnic sau pus pe șotii a fost Moș Nicolae anul acesta. Mai știm, de asemenea, că ai avut un an cuminte și că meriți cele mai bune daruri. De aceea, ne-am gândit să-ți pregătim și noi o surpriză pentru această lună: un concurs dedicat exclusiv ție și poveștilor tale de sărbători. Am vorbit chiar și cu Moș Nicolae și și-a dat și el acordul, așa că tot ceea ce mai trebuie să facem este să-ți spunem regulile concursului.

Cea mai frumoasă poveste de Crăciun este numele concursului care se desfășoară între 6 și 16 decembrie 2013.

Ce trebuie să faci? Trebuie doar să-ți amintești cea mai frumoasă întâmplare petrecută la masa de Crăciun alături de familie sau de prieteni și să ne trimiți și nouă povestea, pe e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Ai 10 zile la dispoziție pentru a scotoci printre amintiri și maximum 300 cuvinte pentru a ne istorisi întâmplarea ta cea mai de suflet. Ne-ar plăcea foarte mult dacă ai putea să adaugi și 2-3 poze de la eveniment care să ne ajute să înțelegem mai bine atmosfera, însă nu este obligatoriu. Poveștile vor intra în concurs și fără poze atașate.

Cum jurizăm? De când Moș Nicolae ne-a dat acordul pentru concurs, ne-am gândit la zeci de reguli și criterii care să ne ajute să alegem cea mai frumoasă poveste. Ne-am sfătuit și cu spiridușii lui Moș Crăciun pentru că, trebuie să recunoaștem, nimeni nu are mai multă experiență decât ei la jurizat textele pentru Crăciun. În cele din urmă, am decis: poveștile care ne vor emoționa cel mai mult vor fi cele câștigătoare. Ele trebuie să respecte următoarele criterii: să aibă o puternică încărcătură emoțională și să ne transpună numaidecât în atmosfera descrisă, să fie corecte în exprimare și să respecte cât mai mult modul de prezentare al unei povești.

Ce premii poți câștiga? În primul rând povestea ta va fi prezentată tuturor prietenilor noștri de pe Facebook și de pe blogul Râureni pentru a-i bucura și pe alții. Apoi, am pregătit pentru tine și premii delicioase constând în produse Râureni și alte câteva surprize de Crăciun.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre premii și criterii de jurizare, poți citi regulamentul concursului aici: http://www.raureni.ro/regulament.pdf. Noi îți urăm să ai cât mai multă inspirație și așteptăm cu drag poveatea ta!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...