Conu Daniel Barbu faţă cu reacţiunea

„La dezbaterile pe bugetul 2014, m-a frapat, m-a cutremurat cu adevărat următorul lucru. Credeţi-mă, nu vreau să par cinic în faţa dumneavoastră, cu tot respectul pentru respectiva categorie de concetăţeni ai noştri. Bugetul, programul naţional pentru prevenirea şi tratarea HIV/SIDA este jumătate ca buget din toate programele Ministerului Culturii. Deci, ai Ministerul Culturii şi programul naţional de combatere şi tratament HIV/SIDA. Jumătate. Unu la doi. După părerea mea, nu suntem în Africa de Sud. Nu sunt milioane de concetăţeni afectaţi de acest hidos flagel al epocii noastre. Nu înţeleg, eu personal. Am fost cutremurat când mi-am dat seama câte Festivaluri «Shakespeare» sau cât de amplu am putea face evenimentul, Festivalul «Shakespeare» de la Craiova, dacă nu am avea acel program sau dacă acel program ar fi la jumătate.", a afirmat Daniel Barbu, Ministrul Culturii.

Fascist şi nazist – precum protestatarii anti-Roşia Montană!

Piesa jucată actualmente pe plaiurile noastre, ne ameţeşte cu demagogia pseudo-liberală promovată de către "minunea din mijlocul dezastrului – USL" . Conu Barbu, ministrul liberal al Culturii, asupra căruia s-au abătut afirmaţii revoltătoare şi aberante, ne semnalează încă o dată că trebuie remarcate mărturiile sale, întrucât stau la baza unui scenariu pregătit cu minuţiozitate încă din campania electorală. Capul face, capul trage! Astfel s-ar putea traduce exprimarea nefericită şi nepotrivită a Ministrului Liberal cutremurat de puţina normalitate ce se abătuse asupra Guvernului HIDOS – USL.

Eroul principal, în "Spectacolul Promisiunilor" - "CUTREMURATUL" ne face demonstraţia unui act demn de puterea dobândită în urma alegerilor din 2012, este de părere prim-vicepreşedintele PDL VÂLCEA, Samoil Vîlcu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...