ZIUA PORŢILOR DESCHISE la AJOFM Vâlcea

Marţi, 10 decembrie 2013, începând de la ora 9.30, AJOFM Vâlcea organizează „Ziua Porţilor Deschise" la sediul instituţiei din Rm. Vâlcea. Participanţii vor putea vedea modul de organizare funcţională a instituţiei, respectiv fluxul de acordare a serviciilor către clienţi fie angajatori, şomeri sau alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

În data de 10 decembrie 2013 se împlinesc 15 ani de la prima întâlnire a Consiliului de Administraţie al ANOFM. Este ziua în care, în anul 1998, s-a înfiinţat Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, împreună cu Agenţiile teritoriale. „Pentru realizarea obiectivelor sale, AJOFM Vâlcea a implementat politici şi programe de ocupare a forţei de muncă, a furnizat servicii de prevenire a şomajului, a organizat servicii de formare profesională, a acordat servicii de informare, consiliere şi orientare profesională, a asigurat stabilirea, plata şi evidenţa drepturilor băneşti suportate din bugetul asigurărilor pentru şomaj, a acordat servicii de mediere a forţei de muncă în ţară şi în străinătate, a organizat evenimente privind selecţia şi plasarea forţei de muncă, a subvenţionat locuri de muncă pentru categorii devaforizate de şomeri încadraţi în muncă, a implementat proiecte cu finanţare europeană legate de piaţa muncii şi modernizarea serviciului public de ocupare, a acordat stimulente financiare şomerilor care s-au încadrat în muncă şi a coordonat alte măsuri active în vederea creşterii gradului de ocupare din judeţul Vâlcea" – ne-a declarat Dumitru Cornoiu, directorul AJOFM Vâlcea.

Şi CRFPA îşi deschide porţile

Din dorinţa de marca cei 15 ani de existenţă a Agenţiei Naţionale Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), şi la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, în ziua de 10 decembrie a.c., va avea loc „Ziua Porţilor Deschise".

„Cu această ocazie vizitatorii Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea, pot beneficia de informaţii cu privire la activitatea instituţiei, modul de funcţionare, proiecte derulate, rezultate obţinute.

În acest sens, s-a constituit un birou de informaţii , unde, persoane specializate din cadrul instituţiei vor prezenta şi vor oferi materiale de promovare – pliante, pixuri, tricouri, cu rolul de a creşte gradul de vizibilitate şi transparenţă al activităţii instituţiei" - ne-a declarat Doina Stroe, directoarea Centrului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...