BREAKING NEWS: Nelson Mandela a murit

Primul presedinte de culoareal Africii de Sud  Nelson Mandela a incetat din viata Joi seara, la varsta de 94 de ani. In vara acestui an Mandela fusese spitalizat timp de trei luni din cauza unei pneumonii cu complicatii. De la 1 septembrie era ingrijit la domiciliul sau de nu mai putin de 22 medici.

Pneumonia se vindecase insa boala a lasat urme si de aceea Mandela era tinut intr-un mediu steril, fiind foarte sensibil la infectii.

Nelson Mandela a petrecut 27 de ani in inchisorile regimului apartheid. A fost laureat al premiului Nobel pentru Pace si a devenit un simbol datorita luptei sale impotriva rasismului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...