Kate Middleton a plătit 600 de lire sterline pentru un simplu vopsit

05 Dec 2013
Apariţiile lui Kate Middleton, soţia prinţului Charles, sunt demne de toata admiraţia si reuşeşte de fiecare dată să se ridice la nivelul aşteptărilor. Frumuseţea sa nu este însă gratuită şi se pare ca ducesa de Cambridge cheltuieşte în acest sens o sumă de bani considerabilă.

Îngrijirea podoabei capilare este foarte importantă pentru Kate Middleton. După ce în urmă cu o lună, aceasta a fost surprinsă în cadrul unui eveniment din Londra cu părul nevopsit şi cu câteva fire albe la vedere, Kate Middleton şi-a făcut de urgenţă o rezervare la salon pentru a-şi reîmprospăta culoarea.

Ducesa de Cambridge şi-a petrecut 6 ore la salonul "Rossano Feretti", unde a cheltuit nu mai puţin de 600 de lire sterline pentru ca părul ei să arate din nou bine. Prestigiosul salon se afla în centrul Londrei, fiind considerat cel mai scump coafor din lume. Pentru că firele de păr alb au început să îi creeze neplăceri lui Kate, stilistul de origine italiană Rossano Feratti a avut grijă să folosească o vopsea organică pentru părul ducesei şi să îi facă şuviţe subţiri cât să dea o strălucire naturală părului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...