Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Kate Middleton a plătit 600 de lire sterline pentru un simplu vopsit

05 Dec 2013
Apariţiile lui Kate Middleton, soţia prinţului Charles, sunt demne de toata admiraţia si reuşeşte de fiecare dată să se ridice la nivelul aşteptărilor. Frumuseţea sa nu este însă gratuită şi se pare ca ducesa de Cambridge cheltuieşte în acest sens o sumă de bani considerabilă.

Îngrijirea podoabei capilare este foarte importantă pentru Kate Middleton. După ce în urmă cu o lună, aceasta a fost surprinsă în cadrul unui eveniment din Londra cu părul nevopsit şi cu câteva fire albe la vedere, Kate Middleton şi-a făcut de urgenţă o rezervare la salon pentru a-şi reîmprospăta culoarea.

Ducesa de Cambridge şi-a petrecut 6 ore la salonul "Rossano Feretti", unde a cheltuit nu mai puţin de 600 de lire sterline pentru ca părul ei să arate din nou bine. Prestigiosul salon se afla în centrul Londrei, fiind considerat cel mai scump coafor din lume. Pentru că firele de păr alb au început să îi creeze neplăceri lui Kate, stilistul de origine italiană Rossano Feratti a avut grijă să folosească o vopsea organică pentru părul ducesei şi să îi facă şuviţe subţiri cât să dea o strălucire naturală părului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella