Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Momentul în care Paul Walker a murit surprins de camerele video

03 Dec 2013

Noi imagini au fost făcute astăzi publice de la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa actorul Paul Walker. Camerele de securitate de pe o clădire din apropiere au surprins momentul impactului dintre Porsche şi copacul de pe marginea străzii, pentru ca mai apoi cineva care a trecut cu maşina pe lângă locul accidentului să filmeze momentul când maşina în care se afla celebrul actor din „Fast and Furios" ardea ca o torţă. Imaginile sunt devastatoare, iar poliţia caută noi indicii pentru a stabili cauza accidentului.

Totuşi din primele informaţii date de poliţişti, se pare că accidentul în care a murit Paul Walker a fost cauzat de o defecţiune mecanică a automobilului Porsche în care se afla actorul, fiind vorba probabil o scurgere de lichid la sistemul de direcţie, însă şi viteza a fost un factor important.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro