Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Criză în fotbalul englez - portar plătit în ciocolată şi biscuiţi

03 Dec 2013
Fotbalul englez resimte din plin criza financiară, cluburile din ligile inferioare resimţind din greu şocul. În liga a III-a din Anglia, Burton Albion, formaţie clasată pe locul VI în clasament se confruntă cu o serie de accidentări în serie ale membrilor lotului şi cu o situaţie financiară mai mult decât dificilă. Pentru a-i găsi un înlocuitor portarului conducerea clubului a apelat la serviciile veteranului Kevin Poole, 50 de ani, să apere până la sfârşitul acestui sezon. Antrenor în cadrul clubului, Poole își va păstra salariul actual, dar nu va primi niciun bonus pentru faptul că va juca în campionat. Pentru a-l stimula totuși, șefii l-au asigurat că îi vor aduce provizii semnificative din ciocolata sa favorită, precum și multe pachete de biscuiți. „Precum multe echipe din liga a treia, nu avem prea multe resurse financiare pentru a întări lotul. El ne- a costat o avere în ciocolată, pentru că așa l-am convins să joace, chiar dacă stăm prost cu banii", a precizat antrenorul Gary Rowett.

În România, în Prima Ligă, Săgeata Năvodari nu reuşeşte să stârnească entuziasmul jucătorilor prin astfel de oferte, primarul orașului Năvodari anunţând recent că din cauza lipsei banilor este posibil ca Săgeata să se retragă din campionat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Marius JIANU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa marius.jianu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella