La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii vâlceni au reuşit să prindă 22 de hoţi din diferite colţuri ale judeţului nostru, care au comis furturi peste furturi de la începutul anului, însă au reuşit să fugă până acum.

Este vorba în primul rând de un grup de infractori din Râmnic, care sunt bănuiţi că au furat, în nenumărate rânduri, păsări din gospodăriile oamenilor din mai multe localităţi. „În urma exploatării informaţiilor obţinute poliţiştii BIC au identificat trei grupuri constituite în vederea sustragerii de păsări. Este vorba de Claudia M., de 48 de ani, Magistrala M., de 42 de ani, Luminiţa A., 43 de ani,toţi din mun. Râmnicu Vâlcea, care au comis o faptă de furt la începutul lunii martie. Totodată, s-a stabilit că Nataşa G., de 48 de ani, din comuna Vlădeşti, Florina M., de 21 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, Gaspia G., de 38 de ani, din comuna Buneşti sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt de păsări la începutul lunii februarie. De asemenea, au fost identificaţi suspecţii comiterii furtului din noaptea de 10/11 martie a.c.ca fiind Stimabil S., de 23 e ani, din comuna Bujoreni, Cătălin M., de 22 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, L.W., de 15 ani, din mun. Râmnicu Vâlcea" – se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Vâlcea.

Mai mult, oamenii legii au reuşit să-l identifice şi pe hoţul ce a pătruns prin efracţie într-o locuinţă din comuna Berislăveşti şi au sustras suma de 60 lei. El este Iulian O., de 47 de ani, din localitate, care şi-a recunoscut fapta.

Totodată, în data de 26 noiembrie a.c., ora 17.48, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în perioada 21-26 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-un apartament, din mun. Rm. Vâlcea. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că autorii acestei fapte sunt B.I. şi F.E., care au sustras un ceas de mână. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi autorii şi al altor furturi din municipiu, ei sustrăgând mai multe păsări din gospodăriile oamenilor.

Tot în Râmnicu Vâlcea, pe strada Ştirbei Vodă, alte cinci locuinţe au fost prădate de hoţi în cursul anului 2013. Iniţial, dosarele de cercetare penală au fost înregistrate cu autori necunoscuţi, însă zilele trecute, poliţiştii municipali au reuşit să identifice trei minori de 14, 16 şi 17 ani care au comis furturile.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...