Reţea de hoţi din Râmnic, anihilată de Poliţia Municipiului

Timp de aproape un an de zile, patru societăţi comerciale din Rm. Vâlcea au fost constat prădate de hoţi. Infractorii au dat şase spargeri, cauzând un prejudiciu de nu mai puţin 1.008.263 lei. Totul s-a întâmplat în perioada iulie 2012 – iunie 2013, poliţiştii de la Municipiu încercând în tot acest timp să-i descopere pe hoţi. Ei bine, ei abia acum au reuşit să prindă urma infractorilor, fiind stabilit că aceştia au sustras cabluri din cupru, mai multe bunuri metalice şi scule, robineţi industriali, țevi şi plăci din inox şi titan, bunuri pe care le-au vândut ulterior.

Modalitatea de „lucru" a hoţilor era una complexă, ei reuşind să-i mituiască pe paznicii celor patru societăţi comerciale, pentru ca de fiecare dată să aibă acces în incinta firmelor şi să sustragă marfa.

Aşadar, după probarea faptelor, oamenii legii au reuşit să-i pună sub învinuire pe următorii: Nicuşor G. – 28 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată (3 fapte) şi dare de mită (6 fapte); Gheorghe M. – 34 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată; Ilie N. ( fost agent de pază) – 42 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată (2 fapte); Rrobert T. (agent de pază) – 42 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată (2 fapte) şi luare de mită (o faptă); Gheorghe D. (agent de pază) – 45 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată (4 acte materiale) şi luare de mită (4 fapte); Relu B. (agent de pază) – 35 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la furt calificat în formă continuată (4 acte materiale) şi luare de mită (4 fapte).

Hoţii şi complicii lor au fost duşi în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Astfel că, vineri, 29 noiembrie, magistraţii vâlceni au decis să-i trimită după gratii pentru 29 de zile, iar alte şapte persoane vor fi cercetate în stare de libertate.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...