Cele mai ciudate restaurante din lume (Foto)

29 Noi 2013
Ne-am obișnuit ca atunci când mergem la un restaurant, altceva decât servirea unor mâncăruri, băuturi și ulterior ascultarea unei muzici bune să nu întâlnim. Însă ce ai zice dacă ai fi servit de către niște chelnerițe gemene sau și mai mult, de unele care arată exact ca păpușile Barbie? Sau dacă în loc de pereții restaurantului ai vedea apă?

În lume sunt o mulțime de restaurante ceva mai ciudate decât cele obișnuite. Cei de la Business Insider au selectat câteva dintre acestea.

1. Twin Stars. Rusia

restaurant 1Este restaurantul în care vei fi servit doar de către chelnerițe gemene. Acestea merg împreună să preia comanda. Și pe semne cer și bacșiș dublu.

2. Ithaa Undersea Restaurant. Insula Rangali, Maldive.

restaurant 2Restaurantul subacvatic care se bucură de o mare popularitate. Situat la 5 metri adâncime, acesta oferă priveliști fabuloase spre reciful de corali din jur.

3. Ninja Restaurant, SUA

restaurant 3Chelnerii din acest restaurant se comportă ca niște adevărați ninja. Mereu fac trucuri diferite și uimesc vizitatorii.

4. Barbie Cafe. Taipei, Taiwan

restaurant 4Cei care vor merge la acest restaurant vor vedea împrejur doar chelnerițe îmbrăcate precum Barbie. Și însuși tematica restaurantului este legată de vestimentația celebrei păpușe.

5. Hachikyo. Sappori, Japonia

restaurant 5Este un restaurant mai puțin obișnuit. Aici dacă nu mănânci ești pe loc penalizat. În cazul în care rămâne ceva în farfurie, ești obligat să plătești o sumă de bani.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...