Razie de amploare pe DN7. Amenzi de peste 12.000 de lei în doar câteva ore

Razie de amploare în localitatea Milcoiu, pe DN 7, acolo unde mai multe echipaje de poliţişti de la Poliţia Rutieră, Serviciul de Investigare a Fraudelor şi Serviciul Investigaţii Criminale au oprit în trafic peste 200 de şoferi, pe care i-au verificat la sânge. Alături de poliţişti au fost şi specialiştii RAR care au controlat legalitatea transporturilor.

DSC 0052Cu ocazia controlului, au fost date 29 de amenzi contravenţionale în valoare totală de peste 12.000 lei, 27 dintre acestea fiind date pentru încălcarea normelor de circulaţie pe drumurile publice. Patru şoferi au fost găsiţi fără centură de siguranţă, iar alţi 10 conducători auto pentru că circulau cu maşini ce aveau defecţiuni tehnice. Au fost sancţionaţi şi doi şoferi ai unor microbuze de transport persoane.

De asemenea, au fost ridicate 4 certificate de înmatriculare, iar unui şofer i-a fost ridicat permisul de conducere pentru că era deteriorat.

 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...