VIDEO: Cum arata casa de 800 lei

Incredibil, dar chiar exista o casa care sa coste nici mai mult nici mai putin de 800 lei. Casa este perfect functionala si locuibila.

La constructia casei au fost folosite materiale ieftine: lut, chirpici si resturi gasite in gropi de gunoi. Chirpiciul a fost folosit pentru constructia peretilor, geamurile sunt decupate din parbrize vechi de masini iar acoperisul este realizat din paie si crengi.

Este adevarat ca nu are electricitate inca, dar casa este legata la apa curenta si in acest moment este perfect locuibila.

Cel care a avut aceasta idee de a demonstra faptul ca o casa se poate face cu bani foarte putini daca exista destula vointa se numeste Michael Buck, are 59 de ani si a fost profesor de arta.

Buck locuieste in Marea Britanie iar casuta ieftina a fost ridicata in gradina casei sale.

casa 1

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...