Săptămâna pe scurt - de la lume adunate, 28 noiembrie 2013

• Masoneria în România este o adunătură de oameni care se ocupă cu mici învârteli • În perioada 2000-2004, Adrian Năstase ajunsese etalon de aroganţă tupeu şi obrăznicie • Anul acesta, decembrie are 5 marţi, 5 duminici şi 5 zile de luni • Vremuri grele pentru liderul democrat-liberalilor din Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu • O nouă nebunie. Guvernul socialisto-liberal a hotărât: contribuabilii verificaţi de Fisc vor fi obligaţi să permită accesul inspectorilor ANAF în locuinţe


• Masoneria în România este o adunătură de oameni care se ocupă cu mici învârteli, să poți intra în Masonerie trebuie să cotizezi cu ceva "Ele nu se deschid la prima bătaie..." ai ce oferi material eşti primit, nu ai nu îi interesează intelectul tău. Să fim serioşi oameni buni doar nu credeţi că este vreo elită intelectuală remarcabilă. Pentru un exerciţiu de rutină încercaţi să intraţi pe site-ul oficial al acestei Loje şi contactaţii întrebând dacă puteţi să aderaţi la această lojă. Vă va contacta prin mail cineva care vă va cere numărul de telefon, iar pe urmă telefonic va fi cineva care se va prezenta ca fiind secretar al Lojei. Acesta din urmă vă va cere să stabiliţi o întâlnire dar înainte de a o stabili se va interesa de ocupaţia dumneavoastră. În cazul în care nu sunteţi ceva ce îi atrage atenţia, va fi destul de politicos încât să vă spună că va reprograma întâlnirea şi vă va anunţa telefonic. Acest telefon nu va veni niciodată.

• În perioada 2000-2004, Adrian Năstase ajunsese etalon de aroganţă tupeu şi obrăznicie. De un an şi jumătate, Ponta a recalibrat etalonul şi acum se mândreşte şi cu alte calităţi peste cele ale întâiului eliberat din puşcărie prim-ministru: cel mai mare mincinos, cel mai mare plagiator. Folosindu-se de minciună, încearcă să instige populaţia împotriva Preşedintelui fără a spune adevărul despre mărirea taxei la combustibil, anume de a strânge bani pentru clienţii propriului partid pentru cele două runde de alegeri. Victor Ponta a împrumutat de la mentorul său, Năstase, aroganţa şi neam-prostia, ridicându-le nu la pătrat, ci la cub. Este tot ceea ce poate fi mai rău, mai respingător la un om, reprezentantul cel mai dezgustător şi mai dăunător al unui tineret (nu neapărat pesedist, ci în general) care ar avea nevoia şi dreptul să fie reprezentat, la vârf, dacă nu de modele absolute, cel puţin de oameni cu frica lui Dumnezeu. Acum suntem lămuriţi. Băsescu poartă toată vina. Poartă vina şi că de luni a început ninsoarea şi gerul. Vedeţi, a premeditat şi, pentru asta, trebuie pedepsit. Crimă cu premeditare. Trădare trădare.

• Anul acesta, decembrie are 5 marţi, 5 duminici şi 5 zile de luni. Acest lucru se întâmplă o dată la 824 de ani. Chinezii îi spun "Sacul cu bani". Trimite, te rugăm, acest mesaj, tuturor prietenilor tăi, dar şi duşmanilor. Conform legendei, vei primi bani peste 4 zile. Conform Feng Shui, dacă nu-l trimiţi, vei rămâne sărac. Eu, în special, nu voi lăsa această ocazie să treacă. Aşa că ţi-l trimitem prin paginile ziarului, odată cu toate urările noastre de bine... în cazul în care este adevărat!

• "Este adevărat că Ponta îi reprezintă pe cei săraci?" - a fost o întrebare pusă la Radio Erevan. Radio Erevan, răspunde: Da, Ponta îi reprezintă pe săraci. Pe săracii din PSD!

• Vremuri grele pentru liderul democrat-liberalilor din Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu. Deşi în faţă i-a promis că îl va ignora pe Mircia Gutău şi pretenţiile acestuia de a reveni în gruparea de la vârful PDL Vâlcea, Romulus Bulacu pare decis să îl introducă pe uşa din dos pe fostul primar din Râmnicu Vâlcea. Taifunul care se va declanşa odată cu alegerea lui Bulacu în postul de preşedinte al organizaţiei judeţene a portocaliilor tinde astfel să fie mai puternic decât perioada furtunoasă din vremea cuplului Jurcan-Gutău.

• Nu cred că un ziarist, persoană publică deci, se poate referi la Preşedintele României folosind numele de familie fără apelativul de politeţe pe care-l folosesc toţi oamenii educaţi chiar şi pe stradă: "domnule", într-o adresare directă sau "domnul", când se face o referire într-un articol de presă. Este regretabil că un condeier de presă aşteaptă şi aprecieri favorabile pentru o prestaţie mârlănească la adresa preşedintelui ţării. Mai ales dacă autorul este o doamnă pe care, eventual, vârsta fragedă o ajută să-şi amintească mai uşor de cei şapte ani de-acasă.

• O nouă nebunie. Guvernul socialisto-liberal a hotărât: contribuabilii verificaţi de Fisc vor fi obligaţi să permită accesul inspectorilor ANAF în locuinţe. Aşadar, statul începe să se simtă ca la el acasă pe proprietatea noastră. Nu mă lasă să-mi sap o groapă şi să o umplu cu apă pe proprietatea mea - pe care am plătit impozit - fără să-mi mai ceară nişte bani, că poate o folosesc ca piscină. Acum vrea să aibă şi acces la piscina mea, măcar odată pe an. Uite o idee pentru tine Statule care eşti: • dacă o persoană deţine mai multe paturi decât numărul de persoane de pe acea proprietate... impozit • dacă într-o casă sunt mai multe pahare decât numărul de persoane de la acea adresă... impozit • dacă o persoană deţine mai mult de 4 perechi de pantaloni... impozit • dacă o persoană are mai mult de un TV în casă... impozit. Asta ca să ajungem să săpam gropi în grădină să ascundem "zestrea", ca să nu o ia perceptorul. Urmează regionalizarea, unde o să fim împărţiţi pe voievodate. Şi atunci să vezi biruri. Avem ce aţi votat, uslamiştilor: linguriţa în colivă!

• Pataliputra
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...