COD GALBEN DE NINSORI ÎN JUDEŢUL VÂLCEA

Iarna îşi intră în drepturi. Centrul InfoTrafic a anunţat că, deocamdată, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă, însă sunt DJ-uri unde se circulă cu restricţii din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil. Potrivit autorităţilor centrale, pe acele drumuri naţionale s-a depus deja un strat de zăpadă între unu şi trei centimetri, însă Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN DE NINSORI valabilă de marţi de la ora 20.00 până miercuri la ora 14.00. Avertizarea este pentru sudul ţării, printre care se regăseşte şi judeţul Vâlcea, dar şi judeţele Ilfov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara şi Sibiu.

Iată totuşi care sunt drumurile naţionale pe care se circulă în condiţii de iarnă:

- În judeţul Vâlcea, pe DN 7A Voineasa – Obârşia Lotrului, între kilometri 50-91, s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ doi centimetri.

- În judeţul Caraş-Severin, pe DN 57B Oraviţa – Anina, între kilometri 11-16 este un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru.

- În judeţele: Bihor – pe DN 1H la Sinteu şi pe DN 75 la Măgura; Alba – pe DN 67C la Sugag; Harghita – pe DN 13B Bucin – Borzon.

- În judeţul Sibiu, pe DN 7C Bâlea Cascadă este zăpadă frământată de unu-trei centimetri, potrivit CNADNR.

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de marţi, ora 20.00, până miercuri, la ora 14.00, în Banat, Oltenia şi vestul Munteniei, precum şi în Munţii Banatului şi zona Carpaţilor Meridionali va ninge, iar local şi temporar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15 – 20 de litri pe metru pătrat, iar stratul de zăpadă va fi consistent.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...