Cod Galben de ninsori în nordul judeţului Vâlcea

ANM a emis, duminică seara, 24 noiembrie, o informare de ninsori, frig şi vânt puternic. Conform meteorologilor, temperaturile scad până la - 10 grade, iar din noaptea de duminică va începe să ningă la munte, pentru ca mai apoi ninsorile să se extindă în toată ţara.

Atenţionarea este valabilă în intervalul 25 noiembrie, ora 02:00 – 28 noiembrie, ora 08:00, timp în care vremea se va răci accentuat, temperaturile vor scădea cu aproximativ 5 grade sub mediile climatologice ale perioadei, minimele nocturne vor deveni exclusiv negative, cu cele mai scăzute valori, în jurul a -10 grade Celsius. În Carpaţii Meridionali şi Orientali, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp, iar intensificările temporare ale vântului vor fi şi în celelalte regiuni, cu precădere în cele estice şi sud-estice, unde se vor atinge 55-65 km/h.

Judeţul Vâlcea este şi el sub Codul Galben, mai ales jumătatea de nord a judeţului, acolo unde se aşteaptă ninsori abundente. Marţi, 26 noiembrie, şi miercuri, 27 noiembrie, va mai ninge în sudul Vâlcii.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...