VIDEO: Adevarul SOCANT despre ouale de la McDonald's

La vestitul lant de produse fast-food se vand sandvisuri cu ou, special create pentru Mic-Dejun. Oamenii nu isi imagineaza insa ca ouale nu sunt pur si simplu sparte si pregatite.

Sunt de fapt o combinatie de ou si fosfat de sodiu, acid citric, monosodiu fosfat pentru pastrarea culorii, nisina, margarina lichida, uleiuri hidrogenate de soia si de seminte de bumbac alcatuit 94% din grasimi saturate considerate a fi cele mai nocive pentru sistemul cardiovascular, conform Forbes.

Practic este o combinatie de chimicale, in special conservanti, daunatoare sanatatii.

Informatiile sunt publicate si pe site-ul oficial McDonald's. Iata de exemplu ce contine exact Chesse McMuffin cu Ou:

Chiflă McMuffin

Făină de grâu, apă, griş din porumb, drojdie, dextroză, sare, gluten de grâu, corector de aciditate(E341ii, E262), emulsifiant (E471, E472e, E481), stabilizator (E412), acidifiant (E330), făină integrală de grâu, agent de tratare a făinii (E300), făină integrală de secară.

Ou ochi

Branză Cheddar

Branză Cheddar, apă, unt, brânză 9%, lapte praf degresat, arome, emulsificator E331, proteină din lapte, sare, coloranţi naturali E160a, E160c, acid regulator acid lactic E270, antiaglomerant: lecitină din floarea soarelui.

Unt lichid

Ulei vegetal, grăsime lichidă din unt 21%, ulei vegetal hidrogenat, emulsificatori (E471, lecitină soia), praf de zer, antioxidanţi (E304, E307), arome.

Un alt aspect care nu trebuie ignorat este si cel legat de filmuletele de pe youtube in care este prezentat modul de crestere al pasarilor care produc aceste oua.

S-a demonstrat faptul ca ouale sunt mai sanatoase sau nu in functie de modul in care cresc pasarile.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...