Focuri de armă în Bucureşti: tânără împuşcată în ochi şi alte doua victime

Într-un supermarket din cartierul Militari, din Bucureşti, a avut loc, sâmbătă după amiaza un incident extrem de violent. Fiul unui interlop bucureştean a tras cu un pistol cu bile asupra mai multor oameni aflaţi în supermarketul respectiv.

Au fost împuşcate trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie. Se pare că tânăra ar fi fost împuşcată în ochi de către fiul interlopului Toma, cunoscut în cartierul Militari. Mai multe echipaje de poliţie şi trei ambulanţe au ajuns la faţa locului.

Conflictul a izbucnit spontan, după ce cele două fiice ale interlopului Toma din Bucureşti, ar fi intrat în magazin şi s-au băgat în faţă. Clienţii, care stăteau la rând, au fost deranjaţi şi le-au făcut observaţie. Fetele l-au chemat pe fratele lor, care era afară, iar acesta a intrat cu un pistol cu bile şi a început să tragă în cei aflaţi înăuntru. Bărbaţii împuşcaţi au 65 si 36 de ani, iar tânăra rănita 25 de ani.

"A avut loc un conflict spontan între două femei, de la vorbe triviale, neînţelegeri în magazin. În conflict au intervenit şi câţiva bărbaţi. Apoi, se pare că au intervenit şi alte persoane, în apărarea unei femei. Am identificat martorii şi vom face cercetări", a declarat un reprezentant al poliţiei. Acesta a precizat că cel mai probabil a fost folosită o armă cu bilă de cauciuc.

Atacatorul a fugit, dar identitatea lui este cunoscută. De asemenea, poliţiştii ştiu numărul vehiculului cu care acesta a plecat de la locul incidentului, o maşină de teren.

Acest conflict armat are loc la nici 24 de ore după ce un om afaceri croat a fost împuşcat în Bucureşti şi a ajuns de urgenţă la spital.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...