1 Decembrie - "Ziua Porţilor Deschise" la Palatul Parlamentului

Camera Deputaţilor va organiza pe 1 Decembrie "Ziua Porţilor Deschise" la Palatul Parlamentului. Biroul Permanent al Camerei a aprobat, luni, 18 noiembrie a.c., un memorandum intern în acest sens, care stabileşte că această acţiune se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00.

Potrivit memorandumului, fluxul vizitatorilor va fi continuu, iar traseul de vizitare va fi marcat şi semnalizat. Vor fi împodobiţi doi brazi de Crăciun, unul interiorul şi altul în curtea Palatului Parlamentului. Seara se va încheia cu un foc de artificii. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a spus că banii pentru efectele pirotehnice vor veni din sponsorizări.

Secretarul Camerei Niculae Mircovici a mai declarat că personalul Camerei care va lucra în 1 Decembrie pentru organizarea "Zilei Porţilor Deschise" nu va fi plătit.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...