Cutii de medicamente pline cu rozalii dăruite de Papa Francisc

18 Noi 2013
Duminică. Suveranul Pontif le-a făcut o surpriză pelerinilor prezenţi la Vatican şi le-a dăruit cutii care conţin rozarii. Peste 20.000 de cutii cu astfel de „medicamente spirituale" au fost distribuite credincioşilor, după rugăciunea Angelus.

Cutiuţele conţin un rozariu cu 59 de mărgele, o imagine a Divinei Milostiviri şi un prospect cu instrucţiuni şi eventuale contraindicaţii, în italiană, poloneză, spaniolă şi engleză.

"Este vorba despre un medicament spiritual numit Milostivire. O cutiuţă cu 59 de grăunţe pentru inimă", a afirmat Papa Francisc. Iniţiativa a aparţinut unui grup de studenţi catolici din Polonia, pentru a marca finalul Anului Credinţei, proclamat de fostul papă Benedict al XVI-lea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...