Cea mai EMOŢIONANTĂ imagine din timpul protestelor studenţeşti din Bulgaria

Moment emoţionant surprins de aparatele foto în timpul protestelor antiguvernamentale din Bulgaria: o tânără care, cu ochii în lacrimi, îl strânge în braţe pe unul dintre jandarmii chemaţi să se ocupe de menţinerea ordinii. Imaginea a făcut înconjurul lumii datorită emoţiilor transmise.

„Avea puţin sânge la nas, evident se rănise", a povestit Desi Nikolova, protestatara din poză. „L-am văzut cum proteja oamenii şi cum încerca să oprească poliţiştii să ne bată. Am început să plâng şi i-am spus să aibă grijă. Mi-a răspuns: . Avea lacrimi în ochi", şi-a amintit ea.

Sute de studenţi bulgari au încercat la începutul acestei săptămâni să blocheze politicienii în interiorul Parlamentului de la Sofia. În timpul acestei manifestaţii, patru persoane au fost rănite, iar alte 24 au fost reţinute de Poliţie. Protestatarii cer demisia premierului tehnocrat Plamen Oreşarski, acuzat de „legături cu oligarhia".
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...