România a fost zguduită azi-noapte de două ori

Două cutremure de peste 3 grade au avut loc noaptea trecută, în zona Vrancea, potrivit site-ului Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.

Primul seism s-a înregistrat la ora 23:44 şi a avut o magnitudine de 3,8 pe Richter, având o adâncime de 118 km. Al doilea cutremur a avut 3,1 pe Richter şi a avut loc la 107 km adâncime. De la începutul lunii în zona seismică Vrancea au fost înregistrate 10 seisme.

Cel mai mare seism din acest an, de 5,5 grade pe scara Richter, a avut loc în data de 6 octombrie 2013, acesta fiind resimțit și în București, dar și în nordul Bulgariei și Republica Moldova.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...