VOCEA ROMÂNIEI: Pentru că a fost eliminat, Romeo Zaharia a vrut să se arunce de la etaj

Romeo Zaharia, care a făcut parte din echipa Loredanei Groza, dar a fost eliminat în urma confruntării cu Aurel Niamţu, i-a mărturisit cântăreţei Nico că a fost atât de dezamăgit, încât se gândea să se arunce de la etaj.

Încă de la repetiții, Romeo a dat semne de nervozitate, nemulțumit fiind de faptul că Aurel i-ar fi cântat o parte din versurile ce-i reveneau lui la duel. Cei doi au cântat la duel piesa lui Dan Spătaru, „Nu m-am gândit la despărţire„. Romeo Zaharia nu s-a simțit deloc în elementul său pe scenă alături de Aurel şi nu a cântat deloc bine. Loredana Groza a decis să meargă mai departe cu Aurel Niamţu, zis „Bicu", decizie poate neaşteptată, având în vedere vârsta înaintată a concurentului. "L-am preferat pe Aurel pentru că a fost mai stăpân pe el şi pe situaţie", și-a motivat Loredana, alegerea.

La aflarea verdictului, Romeo Zaharia a clacat în culise unde a avut o ieșire nervoasă și i-a mărturisit lui Nico, care venise să-l susțină la concurs, că vrea să se arunce de la etaj. "Este dezamăgit, a spus că se aruncă de la etaj. I-am spus, măi băiatule, cum să te arunci? Sunt oameni care nu găsesc o rezolvare", a afirmat Nico.

Foarte nervos, Romeo Zaharia a spus: "Sunt supărat pentru că după atâţia ani de cântat, nu sunt un necunoscut, nu sunt un neica nimeni, am cântat în festivaluri, am luat locul doi la Mamaia, cânt la teatrul Toma Caragiu... Dar nu cred că s-a ales pe valoare vocală. Aurel nu este mai bun decât mine. Totuşi eu am 36 de ani".
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...