Noi reguli la Vocea României, în etapa confruntărilor

08 Noi 2013
După ce jurații show-ului Vocea României, concurs difuzat sâmbăta, la ProTV, de la ora 20.30, și-au definitivat echipele, concurenții vor intra în etapa confruntărilor. În cadrul acestei etape, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, iar în urma evoluției fiecărui duet, unul dintre concurenți va fi eliminat.

Inedit, însă, pentru acest nou sezon al concursului Vocea României este faptul că în etapa confruntărilor, se poate "fura" un concurent, scrie stirileprotv.ro.

În consecință, după fiecare duet, concurentul eliminat de către propriul antrenor poate fi "furat" și adus în altă echipă de oricare dintre ceilalți trei prin apăsarea butonului verde. Dacă se întâmplă ca mai mulți antrenori să își dorească vocea aflată pe scenă, alegerea va aparține concurentului, la fel ca în etapa audițiilor pe nevăzute. Juraţii Moga, Brenciu, Loredana și Smiley au dreptul să "fure" fiecare câte doi concurenți din echipele colegilor.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...