VIDEO: Oficial american recunoaste public. Cometa Ison, efecte devastatoare

Pentru prima oara de la identificarea cometei Ison, un oficial american recunoaste public in cadrul unei dezbateri televizate faptul ca SUA se pregateste pentru Apocalipsa. Este vorba despre Janet Napolitano, Secretar al Securitatii Interne din Statele Unite care a confirmat faptul ca situatia este la limita si avertizeaza in privinta efectelor critice.

Conform teoriilor lansate pana acum de oamenii de stiinta, apropierea cometei Ison poreclita "cometa secolului" de Soare ar putea fi devastatoare pentru planeta noastra. Sub influenta Soarelui, cometa s-ar putea sparge in bucati mai mici cu traiectorii imprevizibile care ar putea lovi Pamantul.

Mai mult decat atat, in urma impactului America de Nord si de Sud vor fi paralizate din cauza impulsului electromagnetic declansat in urma acestui fenomen.

Mai sunt doar cateva zile pana cand cometa Ison, poreclita "cometa secolului", va ajunge conform studiilor de pana acum cel mai aproape de Soare. Estimarile stiintifice indica data de 28 noiembrie 2013.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...