ŞOCANT! „Femeia fantomă” la o prezentare de modă a lui Gianfranco Ferré

07 Noi 2013
Inspirate de modele înţelese pe dos, multe tinere au ajuns să sufere de boli de nutriţie după ce au apelat la diete foarte stricte pentru a fi slabe. Se înfometează, se torturează şi, cel mai adesea, se autodistrug în numele unui etalon de frumuseţe întors cu susul în jos. Nu îşi dau seama însă când ajung să scape lucrurile de sub control. Sfârşesc astfel prin a fi victimele anorexiei.

Este şi cazul unui tânăr model, care a şocat la o prezentare de modă a designerului Gianfranco Ferré. Toţi cei care erau în sală au rămas cu gura căscată când au văzut-o: fata abia se ţinea pe picioare, iar prin decolteul rochiei i se vedeau coastele. Din această cauză colegele de podium au denumit-o "femeia fantomă".

Fenomenul anorexiei este cu atât mai îngrijorător cu cât, potrivit unor studii, mai mult de jumătate dintre cei care suferă de această boală nu se mai vindecă.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...