O vedeta poarta intentionat ruj pe dinti

07 Noi 2013
Fashion- editorul Iulia Albu a participat de curand la deschiderea unui magazin de haine din Centrul Vechi. Iulia s-a afisat purtand o tinuta ceva mai putin extravaganta, fiind chiar criticata de data aceasta pentru simplitate.

Elementul supriza insa a fost rujul de pe dintii vedetei ce a putut fi observat la fiecare zambet si surprins in mai multe fotografii aparute in presa.

Replica Iuliei Albu a fost cel putin suprinzatoare: "Rujul de pe dinti este un omagiu Isabella Blow", lasand sa se inteleaga faptul ca acest detaliu a fost creat intentionat pentru a-i completa tinuta.

Rujul pe dinti este considerat in toata lumea ca fiind o "scapare" neatragatoare pentru orice femeie. Un studiu realizat de Lakeside Shopping Centre dezvaluie faptul ca se afla pe primul loc in topul lucrurilor pe care barbatii le detesta la femei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...