Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


O vedeta poarta intentionat ruj pe dinti

07 Noi 2013
Fashion- editorul Iulia Albu a participat de curand la deschiderea unui magazin de haine din Centrul Vechi. Iulia s-a afisat purtand o tinuta ceva mai putin extravaganta, fiind chiar criticata de data aceasta pentru simplitate.

Elementul supriza insa a fost rujul de pe dintii vedetei ce a putut fi observat la fiecare zambet si surprins in mai multe fotografii aparute in presa.

Replica Iuliei Albu a fost cel putin suprinzatoare: "Rujul de pe dinti este un omagiu Isabella Blow", lasand sa se inteleaga faptul ca acest detaliu a fost creat intentionat pentru a-i completa tinuta.

Rujul pe dinti este considerat in toata lumea ca fiind o "scapare" neatragatoare pentru orice femeie. Un studiu realizat de Lakeside Shopping Centre dezvaluie faptul ca se afla pe primul loc in topul lucrurilor pe care barbatii le detesta la femei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella