Andrei Plăcintă va fi transferat la Penitenciarul Timişoara

06 Noi 2013
Andrei Plăcintă, fiul Sorinei Plăcintă, fost ministru al Tineretului și Sportului, şi-a petrecut prima noapte în arestul Poliţiei Timiş. Acesta urmează să fie transferat la Penitenciarul Timişoara, după ce a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare.

Actele pentru transfer au fost întocmite de polițiști încă de ieri după-masă, însă birocrația face ca doar astăzi hârtiile să ajungă la conducerea închisorii. Andrei Plăcintă ar putea să fi mutat în cursul acestei săptămâni, în funcţie de locurile libere din penitenciar.

Andrei Plăcintă, în vârstă de 23 de ani, a fost trimis în judecată în iunie 2011, acuzat că, la sfârşitul lui 2010, şi-a bătut prietena şi a vrut să calce un bărbat cu maşina. Acesta din urmă încercase să aplaneze conflictul dintre fiul senatoarei şi iubita lui.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...