1.279 de infracţiuni de evaziune fiscala cu produse de panificaţie în toată ţara

Acţiuni intense ale poliţiştilor români în toată ţara. Încă de la începutul lunii septembrie, oamenii legii au intensificat controalele pentru combaterea evaziunii fiscale cu produse de panificaţie. La razii au participat peste 2.000 de poliţişti, de la Investigarea Fraudelor, ordine publică, transporturi, rutieră şi alte structuri au efectuat, la nivel naţional, fiind vorba de peste o sută de mii de controale la peste 24.000 la societăţi comerciale. Astfel, au fost constatate 1.279 de infracţiuni, iar valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate s-a ridicat la suma de 18.248.918 lei.

S-au întocmit şi dosare penale, fiind confiscate cu această ocazie bunuri în valoare de 4.864.781 de lei, printre care 84 de mijloace de transport. Mai trebuie menţionat că oamenii legii au luat măsura, ca urmare a neregulilor constatate, de a opri sau suspenda activitatea la 39 de unităţi de morărit şi panificaţie.

În Prahova, s-au făcut şi arestări în data de 28 octombrie, trei suspecţi de comitere a infracţiunilor de evaziune fiscală cu cereale fiind reţinuţi de poliţişti, în urma a şase descinderi în Ploieşti şi Brazi. Ei sunt bănuiţi că, din anul 2011, au creat un circuit comercial fictiv, înregistrând în evidenţa contabilă operaţiuni comerciale nereale pentru a ascunde provenienţa reală a bunurilor tranzacţionate şi pentru a se sustrage de la plata impozitului pe profit. Prejudiciul se ridica la peste 2.500.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...