Ce filme ruleaza la Cinema Ostroveni - Ramnicu Valcea, Joi 7 noiembrie 2013

06 Noi 2013
Joi 7 noiembrie puteti viziona in programul Cinema Ostroveni urmatoarele filme:

Jocul lui Tender - SF recomandat pentru audienta generala. Actiunea se petrece in viitorul apropiat cand o rasa ostila de extraterestri ataca Pamantul. Strategia de aparare consta in pregatirea celor mai buni copii in arta jocurilor de lupta. Ender este un baiat timid, dar care are capacitatea de a fi un foarte bun tactician. El este retras de la scoala pentru a se alatura elitei de luptatori. La scoala Ender invata rapid cele mai dificile jocuri de lupta devenind viitoarea speranta militara a Pamantului. El ii va conduce pe soldati in batalia ce va hotara viitorul planetei Pamant. In rolurile principale: Harrison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley, Asa Butterfield.

Capitanul Phillips - Thriller cu Tom Hanks in rolul principal al capitanului Phillips. Nava sa de transport a fost deturnata de piratii somalezi in anul 2009, fiind prima nava americana capturata in ultimele doua secole. Actiunea filmului ne infatiseaza modul tragic in care s-au desfasurat evenimentele la bordul navei si incercarile disperate ale armatei de a salva echipajul. Alaturi de Tom Hanks ii puteti vedea in roluri principale si pe actorii Catherine Keener, Barkhad Abdirahman.

Domnisoara Christina - Drama cu accente horror, o ecranizare a nuvelei cu acelasi nume scrise de Mircea Eliade. Actiunea se petrece la conacul familiei Moscu unde soseste tanarul pictor Egor Paschievici impreuna cu iubita lui Sanda. In scurt timp acesta realizeaza ca intreaga familie o venereaza pe matusa Sandei ucisa pe cand avea 20 de ani in anul 1907 in timpul rascoalei. Egor dezvolta o slabiciune pentru portretul domnisoarei Christina si aceasta incepe sa ii apara in vise. Dar granita dintre vise si realitate incepe sa dispara atunci cand familia Moscu incearca sa o readuca la viata pe Christina prin ritualuri oculte. Viata Sandei este in pericol fiindca domnisoara Christina se indragosteste de Egor. In rolurile principale puteti vedea actorii: Ioana Anastasia Anton, Maia Morgenstern, Tudor Istodor, Anastasia Dumitrescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...