Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Gabriela Cristea, probleme cu fosta iubita a lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea nu are parte de liniste in viata amoroasa nici dupa divort. Implicata intr-o relatie cu solistul trupei de la emisiunea pe care o prezinta, Gabriela este inca nevoita sa infrunte trecutul, de data aceasta cel al lui Tavi.

Valentina, fosta iubita a lui Tavi Clonda cu care artistul a avut o relatie de 4 ani inca pastreaza poze de pe vremea cand formau un cuplu pe contul de Facebook. Mai nou a aparut zvonul ca aceasta ar fi insarcinata intr-o luna si jumatate, in acest caz Tavi urmand sa devina tatic.

Toate aceste tensiuni se pare ca tulbura povestea de dragoste dintre Gabriela si Tavi. Cei doi sunt impreuna de peste o luna de zile iar Tavi Clonda este mai tanar decat Gabriela cu 5 ani, lucru care nu reprezinta un impediment, dupa cum a declarat vedeta de televiziune.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella