Gabriela Cristea, probleme cu fosta iubita a lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea nu are parte de liniste in viata amoroasa nici dupa divort. Implicata intr-o relatie cu solistul trupei de la emisiunea pe care o prezinta, Gabriela este inca nevoita sa infrunte trecutul, de data aceasta cel al lui Tavi.

Valentina, fosta iubita a lui Tavi Clonda cu care artistul a avut o relatie de 4 ani inca pastreaza poze de pe vremea cand formau un cuplu pe contul de Facebook. Mai nou a aparut zvonul ca aceasta ar fi insarcinata intr-o luna si jumatate, in acest caz Tavi urmand sa devina tatic.

Toate aceste tensiuni se pare ca tulbura povestea de dragoste dintre Gabriela si Tavi. Cei doi sunt impreuna de peste o luna de zile iar Tavi Clonda este mai tanar decat Gabriela cu 5 ani, lucru care nu reprezinta un impediment, dupa cum a declarat vedeta de televiziune.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Andreea Rusu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa andreea.rusu@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...