Nadia Comaneci, schimbare socanta de look

05 Noi 2013
Nadia Comaneci este cunoscuta in lumea intreaga pentru performantele sale unice in istoria sportului. Pe langa acest lucru, Nadia este admirata si pentru felul in care arata la varsta de 52 de ani.

Acum cateva ore Nadia Comaneci si-a suprins fanii pe Facebook publicand o poza in care apare blonda. Noua nuanta a parului este in contrast cu preferintele Nadiei de pana acum, sportiva alegand de obicei variante de ciocolatiu si chiar brunet.

Imaginea cu Nadia blonda a inregistrat in doar cateva ore peste 18.000 de like-uri. Fosta sportiva a primit sute de complimente din partea fanilor din toate colturile lumii.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...