Vezi noul videoclip "Acasa", lansat de Smiley

05 Noi 2013
Noul videoclip lansat de Smiley pentru piesa "Acasa" poarta semnatura Ha Ha Ha Video Production. Piesa da titlul celui mai recent album Smiley, despre care artistul marturiseste ca inseamna pentru el "o dezlantuire creativa: 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor".

Piesa "Acasa" debordeaza de optimism si buna dispozitie, reamintind tuturor sa viseze si sa aiba incredere in fortele proprii.

Noul album Smiley este disponibil pentru precomanda pe platforma SmileyOnline.ro, locul unde puteti asculta si fragmente din fiecare piesa in parte. Pe langa acest lucru, platforma SmileyOnline.ro ofera vizitatorilor posibilitatea inedita de a urmari non-stop prin live streaming activitatea din studiourile HaHaHa Production si un mini serial care destainuie cum a fost creat noul album "Acasa".
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...