Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Vezi noul videoclip "Acasa", lansat de Smiley

05 Noi 2013
Noul videoclip lansat de Smiley pentru piesa "Acasa" poarta semnatura Ha Ha Ha Video Production. Piesa da titlul celui mai recent album Smiley, despre care artistul marturiseste ca inseamna pentru el "o dezlantuire creativa: 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor".

Piesa "Acasa" debordeaza de optimism si buna dispozitie, reamintind tuturor sa viseze si sa aiba incredere in fortele proprii.

Noul album Smiley este disponibil pentru precomanda pe platforma SmileyOnline.ro, locul unde puteti asculta si fragmente din fiecare piesa in parte. Pe langa acest lucru, platforma SmileyOnline.ro ofera vizitatorilor posibilitatea inedita de a urmari non-stop prin live streaming activitatea din studiourile HaHaHa Production si un mini serial care destainuie cum a fost creat noul album "Acasa".
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella